Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με τον Αράο;

Βιγιαρεάλ - Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με τον Αράο;

Θα πάει ο Ιβάν στα ματς που μένουν με την λογική του Αράο ως στόπερ; Δεν είναι απλό να γίνει αυτό.

Μιλάμε για τον καλύτερο αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού που δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να έχει αρχική ανάπτυξη με ένταση, επίσης είναι ο μόνος κεντρώος καλός σε αέρα/έδαφος, που μπορεί να τζαρτζάρει δυναμικά και να βγάλει αξιοπρεπώς την αποστολή του συμμετέχοντας στο αμυντικό κομμάτι.

Το όπλο του τριφυλλιού φέτος είναι πως η μεταφορά μπάλας σε αρχικό στάδιο μέχρι να φτάσει στην τελική επιλογή γίνεται κάθετα με ένταση και όλες οι αποφάσεις έρχονται πάνω στο τρέξιμο με κάτω το τόπι.

Καταλαβαίνετε πως το στοιχείο αυτό σε μεγάλο βαθμό έχει την υπογραφή του Βραζιλιάνου που κάνει κλεψίματα και δίνει την ευχέρεια στους μεσοεπιθετικούς να έχουν πολύ ώρα μπάλα στα πόδια τους.

Ωστόσο όταν η χημεία πίσω είναι προβληματική κι ο Μπαρτ Σένκεφελντ ανά πάσα ώρα και στιγμή εκτίθεται από τα λάθη του Τιν Γεντβάι, η τοποθέτηση του νοτιοαμερικάνου πλάι του αποτελεί μια λύση που περνά από το μυαλό του κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News