Το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι «δείχνει» τη μεταγραφή στόπερ!

Το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι «δείχνει» τη μεταγραφή στόπερ!

Το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι δεν εμπνέει την απαιτούμενη σιγουριά με την ανάγκη μεταγραφής στο κέντρο της άμυνας να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα στην άμυνά του το τελευταίο διάστημα και γενικότερα από την αρχή της σεζόν οι παίκτες του δεν μπορούν να μείνουν υγιείς.

Οι πράσινοι διαθέτουν στο σύνολο τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς, όμως εδώ και αρκετούς μήνες έχουν μείνει με δύο στόπερ, τα οποία μάλιστα δεν εμπνέουν και πολύ μεγάλη σιγουριά.

Το δίδυμο Σένκεφελντ-Γεντβάι είναι μονόδρομος για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος βλέπει συνεχώς το ημερολόγιο και μετράει αντίστροφα για τις μέρες του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, ο οποίος θα είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες τέσσερις και θα κάνει τη διαφορά στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι πράσινοι μετά την απουσία του Χόρντουρ Μάγκνουσον έχουν πολλά προβλήματα, ενώ και το build-up δεν μπορεί να εκτελεστεί στο βαθμό που θα ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αυτό σημαίνει ότι ο αμυντικός που θα έρθει, πρέπει να πάρει άμεσα φανέλα βασικού κι όχι να είναι συμπληρωματικός διότι κανείς δεν ξέρει και σε τι κατάσταση αναμένεται να βρίσκεται μετά από τρεις μήνες αποχής ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News