Μεγάλη απώλεια για τη Βιγιαρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού

Η Βιγιαρέαλ θ' αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (30/11) στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική του Europa League έχοντας αρκετές απουσίες.

Μεγάλη απώλεια για τη Βιγιαρεάλ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς διεκδικούν τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία, η οποία δίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως ο Παναθηναϊκός νίκησε την 1η αγωνιστική τη Βιγιαρεάλ με 2-0, κάνοντας μάλιστα μια τρομερή εμφάνιση. Σκόρερ ήταν οι Ιωαννίδης και Σπόραρ σ’ εκείνο το ματς.

Πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ από τότε και ο Παναθηναϊκός θα βρει τους Ισπανούς με άλλο προπονητή (Μαρθελίνο) αλλά και ο ίδιος είναι σε μια πιο δύσκολη, αγωνιστικά, κατάσταση διότι έχει τα δικά του προβλήματα που πρέπει να λύσει.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως η Βιγιαρεάλ κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό και μεγαλύτερη όλων είναι αυτή του Αλεξάντερ Σάρλοθ, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά δεν προλαβαίνει να βρίσκεται έστω στην αποστολή του αγώνα.

Επιπλέον να αναφέρουμε πως νοκ άουτ για όλη τη σεζόν έχει τεθεί ο Γέρεμι Πίνο, ενώ επίσης στα πιτς βρίσκονται οι Ντένις Σουάρεθ και Μαντί.

Τέλος, αμφίβολοι δίνονται οι Καπού, Κοκλέν και Γκάμπια που έκαναν αγώνα δρόμου για την επιστροφή τους.

Exit mobile version