Σκεφτόταν και το «μπαμ» στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός, πρωταθλητής χειμώνα στη Λεωφόρο!

Οι συνθήκες γύρω από το Άρης – Παναθηναϊκός ήταν περίεργες…

Σκεφτόταν και το «μπαμ» στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός, πρωταθλητής χειμώνα στη Λεωφόρο!

Το εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στο «Βικελίδης» (μέχρι το 43′) ήρθε για τον Παναθηναϊκό μετά από μια διακοπή για τα τελευταία παιχνίδια των προκριματικών αγώνων στο Euro.

Παράλληλα, το μυαλό όλων δεν γινόταν να μην πάει στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία, όπου το Τριφύλλι θα ρίξει μια τελευταία ζαριά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Europa League.

Ο Γιοβάνοβιτς σκέφτηκε… και την Ευρώπη και κράτησε τον πάγκο του (φωτό) «φρέσκο» για το τεράστιο παιχνίδι με την ομάδα του Μαρθελίνιο.

Να κάνουμε μια παρατήρηση στο σημείο αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε μόλις την πρώτη του ήττα μακριά από τη Λεωφόρο στο φετινό πρωτάθλημα (και δεύτερη συνολικά) και γράφτηκε ότι θα πάει «πεσμένος ψυχολογικά» στην Ισπανία, την ίδια ώρα που η «ανεβασμένη» – όπως την χαρακτήρισαν – Βιγιαρεάλ πήρε καθαρό τρίποντο στη La Liga για πρώτη φορά.

Όσον αφορά τη βαθμολογία, όπως γράφτηκε στο newspao,gr, η ζημιά στο «Βικελίδης» δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσίασαν αρκετοί. Με νίκη επί του «επικίνδυνου» ΟΦΗ (πέρσι πήρε το «Χ» στη Λεωφόρο με παίκτη λιγότερο) ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του «πρωταθλητή χειμώνα» δίκαια και στο… γήπεδο!

Ο χρόνος λειτουργεί «υπέρ» του Παναθηναϊκού στην προκειμένη φάση, καθώς πλησιάζει και ο Ιανουάριος για μερικές τελικές «πινελιές» από τον Γιοβάνοβιτς που θα σφραγίσουν το ρόστερ που θα κάνει πρωταθλητισμό μέχρι τέλους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News