«Πόρτα» Παναθηναϊκού για Μπερνάρ!

«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οι Βραζιλιάνοι θέλουν τον Μπερνάρ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος!

Τα βραζιλιάνικα MME επιμένουν να συνδέουν μεταγραφικά τον Μπερνάρντ με την Ατλέτικο Μινέιρο, αλλά και την Παλμέιρας και μάλιστα στο άμεσο μέλλον, τον Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής ο Βραζιλιάνος δεν έχει πάρει καμία απόφαση να φύγει από το Τριφύλλι και δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ενώ και η πλευρά των πρασίνων είναι ξεκάθαρη.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Livesport, έχει επικοινωνηθεί εγκαίρως στον Μπερνάρ η ενημέρωση ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει ο 30χρονος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου.

Ο λόγος είναι ο Μπερνάρ αναδεικνύεται ως βασικό μέλος και αναγκαίο κομμάτι στη στρατηγική του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και το ρόστερ δεν θα υποστεί αποδυνάμωση ενόψει των αγώνων για τους τίτλους στην Ελλάδα και την προοπτική πορείας στην Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News