Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο»

Πρόεδρος Ρίο Άβε: «Ο Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο»

Για την επένδυση Μαρινάκη στη Ρίο Άβε μίλησε στα πορτογαλικά ΜΜΕ η πρόεδρος του συλλόγου, Αλεξαντρίνα Κρουζ.

Η Κρουζ έκανε λόγο για σημαντική επέδυση αναφέροντας ότι αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού πρότζεκτ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο κ. Μαρινάκης έχει αποδείξει ποιος είναι στο ποδόσφαιρο. Δεν το έχει κάνει μόνο με τις επιχειρήσεις του. Έχει αποδείξει τη δυναμική του στο ποδόσφαιρο και ειδικότερα στο πιο πρόσφατο project του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ανέβασε επίπεδο και ενδυνάμωσε το club. Έτσι βλέπει τη Ρίο Άβε, ως ένα μέρος των ομάδων που θέλει να συμπεριλάβει και να έχει ως μέρος του ευρωπαϊκού του project», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έγινε γνωστό στη σχετική ψηφοφορία για τον πορτογαλικό σύλλογο υπήρξαν 555 ψήφοι υπέρ, 21 κατά και και 20 λευκά (ή απόντων), ενώ σύμφωνα με την κ. Κρουζ το περιθώριο της οριστικοποίησης της συμφωνίας είναι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παίρνει το 80% των μετοχών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News