«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

«Γι' αυτό δε φεύγει ο Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό»

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε τον ερχόμενο Ιανουάριο δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Αρκετά δημοσιεύματα από τη Βραζιλία δημοσιεύουν αρκετές πληροφορίες για το μέλλον του Μπερνάρ Ντουάρτε τις τελευταίες ημέρες.

Η αλήθεια είναι πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μόνο αβάσιμα δεν είναι, όμως ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση δεν ανησυχεί πως θα χάσει τον παίκτη πριν τη λήξη του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Μπερνάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν και δε σκοπεύει κι ο ίδιος να μη δεν το εξαντλήσει παρά το γεγονός ότι επιθυμεί την επιστροφή στη χώρα του, ώστε να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα ούτε οι πράσινοι είναι ανοιχτοί στην παρούσα φάση να μπουν σε διαπραγματεύσεις με οποιαδήποτε ομάδα, προκειμένου να πωληθεί ο Μπερνάρ, καθώς είναι ένας παίκτης που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει απόλυτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News