Τάζουν εκατομμύρια και Μπερνάρ - Η στάση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός-Europa League: Οι πιθανοί αντίπαλοι, το γκρουπ και οι ημερομηνίες των αγώνων

Η Ατλέτικο Μινέιρο είναι δεδομένο ότι αναμένεται να ασχοληθεί στο εγγύς μέλλον με τον Μπερνάρ Ντουάρτε καθώς είναι ένας παίκτης που της αρέσει.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με αποτέλεσμα το καλοκαίρι να μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «portaldoatleticano» η Ατλέτικο Μινέιρο αναμένεται με την αλλαγή ιδιοκτησίας που θα γίνει πολύ σύντομα να έχει περισσότερο χρήμα και να μπορέσει να κινηθεί πιο άνετα στην αγορά.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ συνδέει το βραζιλιάνικο σύλλογο με τον Μπερνάρ Ντουάρτε από τον Ιανουάριο κιόλας, όμως τίποτα δεν έχει δρομολογηθεί ακόμα.

Το σίγουρο είναι πως οι άνθρωποι της Ατλέτικο Μινέιρο αναμένεται να κάνουν κρούση στον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι αν δεν έχουν καταφέρει να τον αποκτήσουν νωρίτερα μέσα στο χρόνο.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί τη στάση που έχει και με τους Ιωαννίδη-Μαντσίνι, καθώς δεν επιθυμεί να χάσει τον Ιανουάριο κομβικούς παίκτες, τους οποίους υπολογίζει σε τεράστιο βαθμό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News