Με τσίπουρο και... Αντύπα ο Τσουκαλάς: «Θα πάμε στον τελικό του Conference League» (vid)

Με τσίπουρο και... Αντύπα ο Τσουκαλάς: «Θα πάμε στον τελικό του Conference League» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς έριξε σπόντα για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ με τραγούδι του Αντύπα!

Με τσίπουρο… και Αντύπα ξεκίνησε την εκπομπή ο Τάκης Τσουκαλάς ρίχνοντας σπόντα προς τον Παναθηναϊκό με το τραγούδι «Ήθελα να ήμουνα κουφός!».

«Είδατε πως κέρδισε ο Παναθηναϊκός, γελάει ο κόσμος (σ.σ την Κηφισιά). Και η τιμωρία να μείνει που δεν θα μείνει, γιατί είναι άδικη η τιμωρία, το πρωτάθλημα είναι του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί τον Γενάρη, εμείς πρέπει να στηρίζουμε και να αγαπάμε τους παίκτες μας. Η ομάδα ήδη έχει προκριθεί μετά τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη.

Με δύο νίκες μπορεί να παίξει στο Europa, αλλά μπορούμε να πάμε στο Conference. Να πάμε τελικό στη Φιλαδέλφεια να γίνει της πουτ…ας.

Χιαστούς να είχε πάθει ο Χουάνκαρ, θα είχε επιστρέψει. Μετά τη δικαίωση του Ολυμπιακού θα επιστρέψει αυτός.»

Για το μπάσκετ: «Με όργια διαιτησίας κέρδισε ο Παναθηναϊκός τη Ζαλγκίρις. Θα γυρίσει ο ΜακΚίσικ. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον Μπαρτζώκα…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News