«Καυτό» καλοκαίρι για Ιωαννίδη, δεν ξεπουλάει ο Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2: Τα highlights από την ήττα στην Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δουλειά το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς η περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη συγκεντρώνει πολλά βλέμματα από το εξωτερικό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός και σίγουρα οι πράσινοι θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί με την περίπτωση του παίκτη.

Ο 23χρονος φορ έχει από πέρυσι σταθερά ανοδική πορεία κι αυτή τη στιγμή δείχνει πως δεν έχει ταβάνι. Εξαιρετικός σε κάθε ματς, με σεζόν καριέρας και με συμμετοχές και σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Τουτέστιν, μετοχές!

Επειδή το ποδόσφαιρο λειτουργεί με μετοχές και λεφτά, ο Φώτης έχει εκτοξεύσει εκτός από την απόδοσή του και την ποδοσφαιρική του αξία στο χρηματιστήριο. Η τιμή του συνεχώς ανεβαίνει και η φήμη του μεγαλώνει.

Αρκετοί σύλλογοι μάλιστα παρακολουθούν στενά τον Έλληνα επιθετικό και δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει έτσι, ν’ αυξηθούν ακόμα περισσότερο, καθώς οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές και δίκαια έχει κερδίσει όσα έχει κερδίσει αυτή τη στιγμή στην καριέρα του.

Πάντως ο Παναθηναϊκός είναι ξεκάθαρος και δεν πουλάει τον Ιωαννίδη. Μπορεί να υπάρχει πίεση από τους μνηστήρες που συνεχώς αυξάνονται, αλλά το Τριφύλλι παραμένει αλύγιστο και το καλοκαίρι που έρχεται, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και δύσκολο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News