«Πιθανή επιστροφή Κουρμπέλη στην Ελλάδα, όχι στον Παναθηναϊκό»

Ο Κουρμπέλης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σε Γιοβάνοβιτς - Αλαφούζο: «Δεν είχαμε βάθος στο ρόστερ!»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει βρει χρόνο και ρόλο στην Τραμπζονσπόρ και αναμένεται να παραχωρηθεί δανεικός τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τουρκικής ιστοσελίδας «Fotospor», ο Δημήτρης Κουρμπέλης αναμένεται να δοθεί δανεικός από την Τραμπζονσπόρ τον ερχόμενο Ιανουάριο, προκειμένου να πάρει ορισμένα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Έλληνας μέσος δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο και συνεπώς χρόνο στον τουρκικό σύλλογο με αποτέλεσμα η λύση ενός δανεισμού να είναι πολύ καλή για όλους και παράλληλα να συγκεντρώνει κι αρκετές πιθανότητες.

Ο επόμενος σύλλογος στην καριέρα του πρώην αρχηγού του Τριφυλλιού ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός, ωστόσο ο επαναπατρισμός του είναι ένα ιδιαίτερα πιθανό σενάριο, το οποίο και για εκείνον είναι αρκετά βολικό, καθώς θα έρθει στη χώρα του και δε θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής.

Αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα είναι ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν πρόκειται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που έρθει στη χώρα μας, αλλά θα αγωνιστεί σε άλλον ελληνικό σύλλογο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News