Παναθηναϊκός: Οι πιθανές αποχωρήσεις και η... απίθανη πώληση

Κηφισιά-Παναθηναϊκός 0-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Τον φετινό Γενάρη ο Παναθηναϊκός δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο που ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο αναμένεται να διατηρήσει το ρόστερ του όπως είναι σε τεράστιο βαθμό, καθώς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε αυτο.

Με εξαίρεση την περίπτωση του Λάζλο Κλέινχέιζλερ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν αναμένεται να φύγει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής από το σύλλογο. Ακόμα και ο Ένις Τσοκάι είναι δύσκολο να βρει ομάδα που να του καλύπτει τα θέλω.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά για τους παίκτες που υπολογίζονται, πολύ δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα δώσει κάποιον ποδοσφαιριστή με ρόλο στη βασική του ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως για ν’ αλλάξει αυτό θα πρέπει να έρθει μια… εξωπραγματική πρόταση και να πιέσει αρκετά ο ποδοσφαιριστής, καθώς ο σύλλογος έχει αποδείξει ότι δύσκολα πουλάει τόσο στην περίπτωση του Ντάνιελ Μαντσίνι όσο και σ’ αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Και στις δύο περιπτώσεις οι πράσινοι αρνήθηκαν από ομάδες του εξωτερικού αρκετά μεγάλες προτάσεις και διατήρησαν στο δυναμικό τους, τους δύο αυτούς κομβικούς παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News