Έφτασε στη Γαλλία η πράσινη αποστολή
Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Βρετάνη με σκοπό το αυριανό ματς κόντρα στη Ρεν (09/11, 19:45).
Στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Βρετάνη βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού εδώ και λίγη ώρα και πλέον κάνει focus στο αυριανό παιχνίδι με τη Ρεν.
Έπειτα από τρεις ώρες ταξίδι, η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε με ελάχιστες αναταράξεις στη Βρετάνη, όπου συνάντησε αρκετό κρύο και λίγη βροχή.
Οι πράσινοι αναμένεται να ξεκουραστούν και το απόγευμα να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του πολύ σημαντικού αυριανού αγώνα.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και η συνέντευξη Τύπου του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αυριανή αναμέτρηση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Βόμβες» για τη διαιτησία και... καρφιά για παίκτες μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 82-87: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Παπαθεοδώρου: «Προπονητική συντριβή - Δεν μπορεί να περάσει ως ακόμη ένα αποτέλεσμα»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό της οψιόν του Τσάβες για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τότε είναι το επόμενο ντέρμπι