Εξελίξεις με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 15:30 θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ένα ακόμα ντέρμπι πέρασε στην ιστορία για όλους τους λάθος λόγους

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εκτός από αγωνιστικές υποχρεώσεις μεταξύ τους έχουν από εδώ και πέρα και δικαστικές με την υπόθεση των όσων έγιναν στο ντέρμπι με πρωταγωνιστή τον Χουάνκαρ να έχει ακόμη πολύ ζουμί.

Πιο αναλυτικά μια κροτίδα που έπεσε εντός του αγωνιστικού χώρου τραυμάτισε τον Ισπανό μπακ του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να ωθήσει τους πράσινους ν’ αποχωρήσουν από την αναμέτρηση και τον διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα η απόφαση του δικαστηρίου έπειτα ήταν βαριά για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δέχθηκαν ποινή μηδενισμού, -1 βαθμό, χρηματικό πρόστιμο αλλά και ποινή δύο αγωνιστικών χωρίς κόσμο.

Όπως ήταν λογικό η ΠΑΕ Ολυμπιακός άσκησε έφεση για τη συγκεκριμένη απόφαση, η οποία αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Παρασκευή στις 15:30 στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ  για να δούμε αν θ’ αλλάξει η απόφαση ή αν θα παραμείνει η ίδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr