Παναθηναϊκός: Προετοιμασμένος για ματς «παγίδα»!

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λαμία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (4/11, 17:30) όντας προετοιμασμένος, για να μην πέσει στην παγίδα.

Παναθηναϊκός: Εσωτερική μεταγραφή ο... αναγεννημένος Βέρμπιτς!

Ο Παναθηναϊκός το ερχόμενο Σάββατο (4/11, 17:15) αντιμετωπίζει τη Λαμία στην έδρα της σ’ ένα παιχνίδι που θέλει μεγάλη προσοχή διότι κρύβει πολλές παγίδες που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ήδη στο μυαλό του.

Οι πράσινοι έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την ευρεία σε σκορ νίκη με τον Πανσερραϊκό (5-0) και κοιτούν το επερχόμενο ματς απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να μην γεμίζει το μάτι σε αρκετούς, ωστόσο είναι πολύ καλή.

Άλλωστε ο Λεωνίδας Βόκολος έχει κάνει τρομερή δουλειά και πλέον έχει πλασάρει τη Λαμία στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Παράλληλα είναι μια έδρα, στην οποία ο Παναθηναϊκός δεν περνάει εύκολα διαχρονικά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η λογική αναφέρει πως ο Τόνι Βιλένα που είχε υποστεί μια κάκωση στο γόνατο θα βρίσκεται στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Από εκεί και πέρα ο Χουάνκαρ που δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη μπορεί να χάσει ακόμη ένα ματς, το τρίτο στη σειρά.

Τέλος, εκτός θα παραμείνει ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος αναμένεται στην αγωνιστική δράση στα τέλη του Νοεμβρίου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην κάνει αυτή τη φορά εκτεταμένο rotation λόγω του ότι η ομάδα δεν έχει μεσοβδόμαδο παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr