Τριφύλλια από τη Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έλα μωρή αρρώστια!» (pic)
Η δημοφιλής παίκτρια του Survivor που έκλεψε τις εντυπώσεις σχολίασε με τριφύλλια στις ευχές του Ανδρέα Ματθαιακάκη.
Η Σοφιάνα Αβραμάκη που… «τρέλανε» ακόμα και τον Βέρμπιτς, γιόρτασε τα γενέθλιά της και «γέμισε» το προφίλ της στο Instagram από ευχές.
Ο επίσης, πρώην Survivor, Ανδρέας Ματθαιακάκης (με το φοβερό κοπλιμέντο στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον Χεζόνια) ευχήθηκε στην 28χρονη, πλέον, φυσικοθεραπεύτρια με μια φωτογραφία γεμάτη… Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster ανέβασε μια φωτογραφία με τη Σοφιάνα από το γήπεδο της Λεωφόρου (παρακολούθησαν τον περσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο) και σχολίασε χαρακτηριστικά:
«Χρόνια πολλά βαζέλο! Πάντα χαμογελαστή μωρή τρέλα Σοφιάνα!», ήταν η ευχή του Ματθαιακάκη για να έρθει το repost και η απάντηση από την εκθαμβωτική παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης: «Έλα μωρή αρρώστια! (σ.σ με δύο τριφύλλια)»
Δείτε παρακάτω:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ζήτηση για Μαντσίνι, αλλά το ποσό «κόβει» τους υποψήφιους
- Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά, ακόμη και πρόταση-έκπληξη για πώληση παίκτη
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ, η χρηματιστηριακή αξία
- Επίσημο: Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για τη Euroleague
- Παναθηναϊκός: 15 εκατ. ευρώ, 11 κινήσεις - Η κριτική των μεταγραφών