Παναθηναϊκός: Αυτή μπορεί να είναι η ενδεκαδάτη έκπληξη με Ατρόμητο

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σήμερα (21.30) στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-4: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Οι πράσινοι θέλουν πάση θυσία την νίκη για να ανέβουν στη δεύτερη θέση και να βρεθούν στο -3 από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να κάνει ολικό ροτέισον ώστε να εμφανίσει όσο πιο φρέσκια γίνεται την ομάδα του.

Μια έκπληξη την οποία ίσως δούμε είναι η χρησιμοποίηση του Λοντίγκιν στο βασικό σχήμα αντί του Μπρινιόλι.

Ο Ιταλός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όμως παίζει συνεχώς και ίσως ο προπονητής σκεφτεί να τον ξεκουράσει με τις πιθανότητες να είναι στο 50-50.

Από κει και πέρα, στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά θα δούμε τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γετβάι και Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Πέρεθ, Τσέριν και Τζούρισιτς ενώ στην επίθεση ο Παλάσιος θα αγωνιστεί δεξιά, ο Βέρμπιτς αριστερά και ο Σπόραρ στη κορυφή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr