Παναθηναϊκός: Για το διπλό με δύο προσθήκες και δύο απουσίες

Ο παίκτης-αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

Ο Παναθηναϊκός ανχωρεί σήμερα για το Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει η Μακάμπι Χάιφα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Στα θετικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του συν δύο παίκτες, τους Σπόραρ και Βαγιαννίδη. Ο πρώτος θα αποτελέσει λύση από τον πάγκο, ενώ ο νεαρός μπακ δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός.

Αντίθετα, εκτός αποστολής θα βρίσκονται οι Πάλμερ Μπράουν και Αϊτόρ. Η ομάδα σήμερα θα κάνει προπόνηση και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Από εκεί και πέρα, το μυαλό όλων είναι στο ευρωπαϊκό παιχνίδι, με τους πράσινους να έχουν κατασκοπεύσει τη Μακάμπι από κοντά, έχοντας πλήρη εικόνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει τις δικές του οδηγίες αναλυτικά στους παίκτες, καθώς στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάρει το διπλό, το οποίο θα του δώσει πολύ μεγάλο αέρα στην υπόθεση πρόκριση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News