Ο Ντόβμπικ (πρώην της Ντνίπρο) «κάρφωσε» τη Βιγιαρεάλ με την Τζιρόνα! (vid)

Ο Ντόβμπικ (πρώην της Ντνίπρο) «κάρφωσε» τη Βιγιαρεάλ με την Τζιρόνα! (vid)

Ο ποδοσφαιριστής της Ντνίπρο που ταλαιπώρησε όσο κανείς την άμυνα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο στα προκριματικά του Champions League και τώρα αγωνίζεται στην Τζιρόνα, ισοφάρισε για τη νέα του ομάδα στο «Μαδριγάλ» με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ντόβμπικ αποτέλεσε τον σπουδαιότερο ποδοσφαιριστή που είχε στη διάθεσή του ο Κούτσερ το περασμένο καλοκαίρι και στη Λεωφόρο έβαλε… σε μπελάδες τον Παναθηναϊκό μέχρι να έρθει το δεύτερο γκολ του Σπόραρ.

Σε… μπελάδες τώρα βάζει την αντίπαλο του Τριφυλλιού στους ομίλους του Europa League, τη Βιγιαρεάλ του Πατσέτα, καθώς ισοφάρισε για την Τζιρόνα – πλέον – στο «Ελ Μαδριγάλ».

Τα κίτρινα υποβρύχια προηγήθηκαν με τέρμα του Ντάνι Παρέχο, αλλά δεν διατήρησαν για ακόμη μια φορά στη σεζόν, το προβάδισμά τους.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News