Παπαθεοδώρου: «Σε 9 μέρες λήγει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό»
Σημαντικές εξελίξεις ενδέχεται να προκύψουν άμεσα στο ρόστερ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με φόντο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου στην εκπομπή CENTRE FOX της Foxbet, το προσεχές αγωνιστικό τριήμερο με τα παιχνίδια απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Χάποελ αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αποφάσεις που αφορούν τη φροντ λάιν του «τριφυλλιού».
Όπως τονίστηκε, ο Ρισόν Χολμς θα έπρεπε ήδη να έχει μπει στο παρκέ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής, γεγονός που επηρεάζει άμεσα τις ισορροπίες στη θέση του σέντερ. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός πορεύεται ουσιαστικά με έναν καθαρό ψηλό, τον Κένεθ Φαρίντ, και έναν ακόμη παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε μόλις εννέα ημέρες.
Ο λόγος για τον Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βασίλη Παπαθεοδώρου, γνωρίζει και ο ίδιος πως οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα είναι περιορισμένες. Οι επόμενοι αγώνες, λοιπόν, δεν θα κρίνουν μόνο αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά ενδέχεται να καθορίσουν και το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι της ενίσχυσης στη θέση «5».
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σίγουρα αυτό το τριήμερο, δηλαδή τα ματς με Φενέρμπαχτσε και Χάποελ, ίσως να κρίνουν κάποιες αποφάσεις. Βλέπουμε ότι ο Χολμς έπρεπε να είχε ήδη μπει στο παρκέ, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Ο Παναθηναϊκός παίζει με έναν σέντερ, τον Φαρίντ, και έναν ακόμη του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε 9 μέρες και γνωρίζει και ο ίδιος ο Γιουρτσεβέν ότι δύσκολα θα μείνει στην ομάδα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός - Η ατάκα για Τεττέη
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-0
- Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ο Παναθηναϊκός έδωσε όσα ζήτησε η Γοδόι Κρουζ - Δεν αποδέχεται ακόμα την προσφορά ο Μανζούρ»
- Παναθηναϊκός: Γενέθλια η Μαρία Δαρσινού - Δίπλα στη σύζυγό του ο Σλούκας (vid)