Σοκαριστική εξέλιξη, όσκαρ ατυχίας ο Παναθηναϊκός!

Σοκαριστική εξέλιξη, όσκαρ ατυχίας ο Παναθηναϊκός!

Τόσο ο άτυχος ο Παναθηναϊκός, μα τόσο άτυχος. Τέταρτος παίκτης του Τριφυλλιού με χιαστό, σε διάστημα έντεκα μηνών!

ΟΠαναθηναϊκός δεν θα υπολογίζει για τουλάχιστον έξι μήνες τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός του “τριφυλλιού” υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (1-2).

Ενός… κακού, μύρια έπονται για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός απ’ την εντός έδρας ήττα του απ’ την ΑΕΚ με 2-1, στην 5η αγωνιστική της Super League, «χάνει» τουλάχιστον για τους επόμενους 6 μήνες και τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ, τραυματίστηκε στο 12ο δευτερόλεπτο (!) του αγώνα, όταν σηκώθηκε για να πάρει κεφαλιά απ’ το βαθύ γέμισμα του Κάλενς κι έπεσε πολύ άτσαλα στο γήπεδο «γυρίζοντας» το πόδι του.

Αντικαταστάθηκε στο 4ο λεπτό απ’ τον Γεντβάι κι αμέσως μετά το παιχνίδι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία «έδειξε» ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατό του.

Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα χρειαστούν μίνιμουμ έξι μήνες για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αξίαζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο τέταρτος σοβαρός τραυματισμός για παίκτη του Τριφυλλιού, καθώς σε διάστημα… έντεκα μηνών τραυματίστηκαν οι Αϊτόρ, Τρουιγέ και Φρόκου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News