Τσίπρας: «Αν θα πάω Λεωφόρο; Ρωτήστε τον γιο μου»

Στη Λεωφόρο ο Τσίπρας: Η χειραψία με «Καπετάνιο», Παππά και ο Μπισμπίκης

Ο Αλέξης Τσίπρας ρωτήθηκε για το αν θα βρεθεί απόψε στη Λεωφόρο, για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ!

Μια χαλάρη συζήτηση είχε Αλέξης Τσίπρας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έπειτα από τη συνάντηση που είχε με τον Στέφανο Κασσελάκη, στο γραφείο του στη Βουλή.

Στην παρατήρηση ότι ευχήθηκε στον διάδοχό του «σιδεροκέφαλος», ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με νόημα: «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ». Και υποσχέθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει κανέναν να πλήξει.

Στην ερώτηση αν έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα στον διάδοχό του Στ. Κασσελάκη, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ότι «μαθαίνει γρήγορα».

Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή. Τι να του δώσω; του έδωσα το “βαλιτσάκι” με τους κωδικούς των πυρηνικών, είπε αστειευόμενος.

Η ατάκα έδωσε την αφορμή σε δημοσιογραφική ερώτηση, αν βλέπει πυρηνική έκρηξη στον ΣΥΡΙΖΑ. «Κανένα δε θα ωφελούσε, δε νομίζω».

«Θα με βλέπετε συχνά εδώ, που είναι πλέον το γραφείο μου» είπε εννοώντας τη Βουλή.

Η απάντηση για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα παρευρεθεί απόψε στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ απάντησε: «Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».

Νωρίτερα σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι χαρές δεν είναι περίσσιες στην πολιτική», είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Στέφανο Κασσελάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

«Σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος, έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί. Το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες και πολλές, να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι σημαντικές. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες και πρέπει να δώσουμε ελπίδα και προοπτική με ενότητα και με συντροφικότητα» είπε και πρόσθεσε πως κρατά τη φράση που είπε ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

«Έτσι είναι στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα, στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος» απάντησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News