Αλμέιδα: «Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι στην Λεωφόρο δεν πήγε στο VAR όταν χτύπησαν τον Ρότα»

Αλμέιδα: «Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι στην Λεωφόρο δεν πήγε στο VAR όταν χτύπησαν τον Ρότα»

Αιχμές για τον Σοάρες Ντίας άφησε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη φάση που «φωνάζει» η ΑΕΚ, για το πέναλτι που δεν της δόθηκε για μαρκάρισμα του Κίνι στον Νίκλας Ελίασον.

Αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

«Δύσκολα θα βγάλω εγώ έναν ποδοσφαιριστή για να κάνω την ομάδα μου αμυντικογενή. Αν το κάνω θα είναι σαν να θέλω να προστατεύσω αποτέλεσμα.

Κάναμε μία υποχρεωτική αλλαγή (Βίντα). Μία άλλη πιο αμυντικογενής θα μπορεί να πει κάποιος ότι ήταν αυτή του Γαλανόπουλου, αλλά ήθελα καλύτερο έλεγχο στο κέντρο.

Ολες οι άλλες ήταν για να δείξουμε επιθετικό πνεύμα. Ποτέ δεν βάλαμε αμυντικούς πέντε για να κρατήσουμε αποτέλεσμα. Δε σημαίνει ότι κάποια στιγμή δε θα το κάνουμε. Αλλά μέσω μηνύματος θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Αν στο τρίτο παιχνίδι του πρωταθλήματος μπορώ να πω ότι νιώθω άνετα επειδή η ομάδα μου φεύγει με ισοπαλία, τότε δεν είμαι κατάλληλος γι’ αυτή τη θέση.

Οι μεγάλες και ιστορικές ομάδες μπαίνουν για να κερδίσουν. Η πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό σκέφτομαι προσωπικά. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Όταν ένα ντέρμπι τελειώνει 1-1 υπήρξαν ελάχιστες διαφορές που δεν έκαναν τη διαφορά… Μπορεί να υπήρξαν κάποιες διαφορές στην πίεση, τα νούμερα της κατοχής που δεν έκαναν την διαφορά. Άρα είναι εντάξει το αποτέλεσμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News