Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το... πάντρεμα που βγαίνει!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το... πάντρεμα που βγαίνει!

Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να δομήσει αποτελεσματική επίθεση χωρίς φορ-κανόνι στο δυναμικό του.

Πραγματικά πολλές φορές μοιάζει δύσκολο ακόμα και για τις καλύτερες άμυνες να κρατήσουν την ομάδα μακριά από το να σκοράρει.

Ο κόουτς έχει “παντρέψει” πολύ σωστά ένα μείγμα από σκόρερ, πασέρ, ντριμπλέρ, διεισδυτικούς δημιουργώντας μια πολυδιάστατη επίθεση με ποικιλία εκφράσεων κι επιλογών οι οποίοι προσαρμόζονται και αποκωδικοποιούν δεδομένα και καταστάσεις με μεγάλη ταχύτητα.

Το δίδυμο Ιωαννίδη-Μπερνάρ το Σάββατο ήταν φοβερό στο Αγρίνιο με το προπονητικό τιμ να πιστώνεται το γεγονός ότι κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα βάζοντας αρκετά λεπτά μαζί δύο leading players που έχουν μάθει να παίζουν πολύ με μπάλα στα πόδια. Το κλαμπ πάει καλά σε κατοχές, ευστοχία ενώ δημιουργεί και “καθαρές” φάσεις.

Είναι φανερό ότι το ποιοτικό σου βάθος είναι δύσκολο να ματσαριστεί από τα κλαμπ της ελληνικής Σούπερ Λιγκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News