Παναθηναϊκός: Με Σποράρ... εκτός έδρας!
Κάτι μας λέει ότι ο Ιβάν θα ξεκινήσει με τον Αντράζ Σποράρ στο Αγρίνιο χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι για τον Φώτη Ιωαννίδη που είναι ψηλά στην εκτίμηση του κόουτς.
Ο Σλοβένος πήγε καλά με την εθνική του κι επειδή στη Λεωφόρο νιώθει …κάπως, αισθανόμενος την δυσαρέσκεια του κοινού προς το πρόσωπό του, ίσως με μερικά γκολ κάνει τον κόσμο να “μαλακώσει” μιας κι η ευκαιρία του στην Πορτογαλία ακόμα στοιχειώνει πολλούς.
Προ ημερών ο Κριστόφ Βαζέχα ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω στον διεθνή στράικερ, αλλά κακά τα ψέματα, μόνο τα γκολ (άντε κι οι άνθρωποι του Κορωπίου) είναι οι φίλοι του έμπειρου κυνηγού σήμερα που μιλάμε.
Θα χρειαστούν κάμποσα φέτος για να αλλάξει την γνώμη του οπαδού (η οποία διαφοροποιείται ανά ματς, πάντα σύμφωνα με το αποτέλεσμα) που δεν του έχει συγχωρήσει ούτε το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο στα πλέι-οφ.
Το παιδί αν και είναι καλό στο παιχνίδι με μπάλα, δεν έχει τα τελειώματα που πρέπει κι επειδή η ανυπομονησία στον οργανισμό για τίτλους και διακρίσεις είναι τεράστια, κάθε τι που πηγαίνει κόντρα σε αυτό μεγιστοποιείται.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η σίγουρη αλλαγή στην ενδεκάδα με Αστέρα
- Παναθηναϊκός: «Στο στόχαστρο ο Μαυροπάνος – Τα 25 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός»
- «Μια ανάσα από τον Γκασαμά ο Παναθηναϊκός - Η εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά το deal»
- Παναθηναϊκός-ΑΕΚ σήμερα: Η ώρα και το κανάλι (17/10)
- Παναθηναϊκός, αλγόριθμος: Νέα πρόβλεψη για το Conference – Οι πιθανότητες κατάκτησης!