«Τρίτωσε» το κακό - Πρόβλημα και ο Αϊτόρ στους «Ζωσιμάδες»!

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα άφησε τη θέση του στο μισάωρο της συνάντησης, καθώς πονούσε στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του.

«Τρίτωσε» το κακό - Πρόβλημα και ο Αϊτόρ στους «Ζωσιμάδες»!

Ο Βέρμπιτς δεν αγωνίστηκε καθόλου με ενοχλήσεις στο δικέφαλο, ο Βαγιαννίδης έπαθε τράβηγμα, ο Αϊτόρ δέχθηκε ένα χτύπημα και πονάει στο μεγάλο δάκτυλο του ποδιού του.

Ευτυχώς για τους πράσινους το πρόβλημα του Αϊτόρ δεν είναι σοβαρό, καθώς δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα στο γόνατο.

Ο Αϊτόρ που αντικατέστησε τον Βέρμπιτς πριν τη σέντρα, άφησε λίγο μετά το μισάωρο τη θέση του στον Μπερνάρ Ντουάρτε που θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr