Παναθηναϊκός: Έβαλε «γκολ» και ο... Αϊτόρ με Μπράγκα!

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπράγκα, ωστόσο εκτός από τον Μαντσίνι και ο Αϊτόρ πέτυχε το δικό του «γκολ»!

Αϊτόρ: Συγκινητικό μήνυμα για την «επιστροφή» του

Ο Ισπανός επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις του Τριφυλλιού δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τη ρήξη χιαστών που υπέστη στον αγώνα της 23ης Οκτωβρίου με τον Αρη στη Λεωφόρο.

ο Αϊτόρ έπαιξε ξανά σε επίσημο ματς με τη φανέλα του Παναθηναϊκοού, δείχνοντας ότι πλέον αφήνει πίσω του το πολύ δύσκολο διάστημα που τον κράτησε εκτός δράσης για μήνες.

Ζόρζε: «Να κερδίσουμε στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό»

Ο προπονητής της, Αρτούρ Ζόρζε, τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει στην Αθήνα για να κερδίσει ξανά τον Παναθηναϊκό!

“Μπήκαμε κάπως πιο ανήσυχα στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε, αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε στους παίκτες και στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε πολύ δυνατά.

Σκοράραμε νωρίς, κυριαρχήσαμε, καταφέραμε να φτάσουμε στο 2-0. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε και το κάναμε, ήταν δίκαιο.

Φεύγω ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κερδίσαμε 2-1, δεν έχει νόημα να μετανιώνουμε για το 3-0 και τον τρόπο που υποφέραμε. Θέλουμε να κερδίσουμε στην Αθήνα, θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr