Προτάθηκε και εξετάζεται ο Τσότσεφ - Τα τρομερά νούμερα του Βούλγαρου! (vid)

Έναν εκπληκτικό παίκτη της ΤΣΣΚΑ 1948 εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Προτάθηκε και εξετάζεται ο Τσότσεφ - Τα τρομερά νούμερα του Βούλγαρου! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr ο 30χρονος Βούλγαρος Ιβάιλο Τσότσεφ έχει προταθεί για το Τριφύλλι και η περίπτωσή του δεν πέρασε απαρατήρητη από το σταφ της ομάδας.

Ο λόγος είναι προφανής. Η ΤΣΣΚΑ 1948 τον απέκτησε με market value στις 300 χιλ. ευρώ και εκείνος σήμερα, κοστολογείται στα 2,8 εκατ. ευρώ (!), γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει σχεδόν δεκαπλασιάσει τις μετοχές του μέσα σε 2,5 χρόνια.

Στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας ο Τσότσεφ (παίζει 6-8 αλλά και «10») έκανε «παππάδες» τη φετινή αγωνιστική περίοδο με 19 γκολ και 3 ασίστ σε 26 συμμετοχές (συνολικά 24 γκολ και 4 ασίστ σε 36 ματς).

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο «πικ» της καριέρας του και αναζητά μια καλή μεταγραφή. Στο παρελθόν έχει περάσει από την Ιταλία και την Πεσκάρα, αλλά και την Παλέρμο. Με την Εθνική Βουλγαρίας έχει σκοράρει 4 φορές σε 35 εμφανίσεις.

Για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από την Λουντογκόρετς και μια ουκρανική ομάδα.

Για τους «πράσινους» παίζει πάντοτε η περίπτωση του Όντρει Λινγκρ, ενώ για τον Ορμπελίν Πινέδα το σενάριο έχει διαψευστεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr