Παναθηναϊκός: Πιθανός αντίπαλος ξανά η Σλάβια – Σε ποια διοργάνωση

Παναθηναϊκός - Λαμία 2-0: Τα highlights από την νίκη του τριφυλλιού

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι του Παναθηναϊκού για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός είχε κλειδώσει ως δευτεραθλητής τη συμμετοχή του σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και περίμενε να μάθει τους πιθανούς αντιπάλους του.

Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν από το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν προκριθούν θα πάνε στον τρίτο προκριματικό γύρο κι από εκεί στα playoffs με στόχο να μπουν στους ομίλους.

Αν δεν προκριθούν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, τότε αυτόματα θα μπουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Εκεί θα παίξουν δύο αγώνες για την πρόκριση στα playoffs της συγκεκριμένης διοργάνωσης κι έπειτα θα επιδιώξουν να μπουν στους ομίλους της.

Τέλος, μία πρόκριση στις παραπάνω ευκαιρίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός του αρκεί, προκειμένου να τον δούμε στο UEFA Conference League τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι του Τριφυλλιού στον δεύτερο προκριματικό γύρο για το UEFA Champions League αλλά και για τον τρίτο προκριματικό γύρο για το UEFA Europa League.

Να σημειωθεί πως και στις δύο περιπτώσεις οι πράσινοι θα πάνε ως δευτεραθλητές που θ’ ανήκουν στο γκρουπ των ανίσχυρων

Αρχικά για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ντνίπρο (Ουκρανία) και Γκενκ (Βέλγιο).

Σε περίπτωση που δεν περάσει στην επόμενη φάση της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, τότε στον τρίτο προκριματικό γύρο θα βρει απέναντί του τη Σλάβια Πράγας (Τσεχία), την οποία αντιμετώπισε πέρυσι το καλοκαίρι για τα προκριματικά του UEFA Conference League.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στις 25 ή 26 Ιουλίου.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version