Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Γκάνεα

Παναθηναϊκός: Ενδεκαδάτος, αλλά πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία!

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσαν οι τελευταίες εξετάσεις που πραγματοποίησε ο Κρίστιαν Γκάνεα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μειώθηκαν οι τιμές της φλεγμονής που του προκάλεσε ο Covid-19 στην καρδιά.

Πιο συγκεκριμένα, αποδείχθηκε πως υπάρχει εντυπωσιακή βελτίωση στις τιμές της φλεγμονής του σοβαρού προβλήματος που είχε προκύψει, με συνέπεια να υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να δώσει το «παρών» στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και κατ’ επέκταση να επανέλθει στην ενεργό δράση την επόμενη σεζόν!

Βέβαια τίποτα δεν είναι δεδομένο αυτή την στιγμή και θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποια θα είναι η απόφαση για τον παίκτη.

Από αγωνιστής πλευράς είναι σαφές ότι η κατάσταση του Γκάνεα θα παίξει ρόλο στην καλοκαιρινή ενίσχυση του Παναθηναϊκού στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και δη για το δίδυμο της νέας σεζόν με τον Χουάνκαρ.

Αν ο Ρουμάνος καταφέρει να επιστρέψει υγιής τότε οι πράσινοι ίσως δεν κινηθούν για αριστερό μπακ.

Σε διαφορετική περίπτωση η μεταγραφή ενός παίκτη για τα αριστερά θα κριθεί απαραίτητη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News