Παναθηναϊκός: Απαντάει ο Κουρμπέλης, ανέβασε το ποσό για Λινγκρ

Ανεβαίνει για Λινγκρ ο Παναθηναϊκός - Οι απαιτήσεις της Σλάβια

Ο Παναθηναϊκός αναμένει την απάντηση του Κουρμπέλη, την ώρα που παλεύει για τον Λινγκρ.

Οι «πράσινοι» προχωρούν το μεταγραφικό σχεδιασμό την ώρα που περιμένουν και την απάντηση στην πρόταση που έχουν κάνει στον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Στο διεθνή μέσο έχει γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου με αυξημένες μάλιστα αποδοχές με το «τριφύλλι» να περιμένει την απάντησή του το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα.

Από εκεί και πέρα τρέχουν και οι μεταγραφικές υποθέσεις, με τη διοίκηση να έχει κλείσει ήδη τον Κάρλος Ζέκα στα χαφ και να ψάχνει για τους επόμενους.

Όπως έχει γράψει το newspao.gr, το «τριφύλλι» έχει ως προτεραιότητά του στην μεσοεπθετική γραμμή τον Όντρεϊ Λινγκρ, για αυτό και δίνει… χρυσάφι στη Σλάβια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι πράσινοι έχουν κάνουν την πρόταση τους, έχουν ανέβει αρκετά οικονομικά, και σύντομα θα έχουμε οριστικές εξελίξεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News