Παναθηναϊκός: Η απάντηση στους γρίφους υπάρχει

Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές... πιο κοντά στο πρωτάθλημα

Επιθετικά είχες θέματα φέτος με Κουρμπέλη σε ρόλο αντι-Γκατσίνοβιτς/αντί-Βιγιαφάνιες, τον Χουάνκαρ σε χαμηλές στροφές και τον Αϊτόρ τραυματία.

Ο γρίφος «τι κάνω όταν ο αντίπαλος μου αφήνει την μπάλα και ταμπουρώνεται» ή «πώς βρίσκω και δημιουργώ χώρους» είναι δύσκολο να απαντηθεί.

Η σωστή απόκριση σε αυτές τις ερωτήσεις στα περισσότερα πρωταθλήματα σε κάνει πρωταθλητή, απλά στην Ελλάδα χρειάζεται να έχεις και διοικητική πυγμή ώστε να αποτρέψεις διαιτητικές πιστολιές που ειδικά εσένα σε απειλούν ανά εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός ,πέρσι, την απάντηση την είχε βρει: η πίεση ψηλά με τους κυνηγούς, η γρήγορη μεταφορά μπάλας στην αντίπαλη περιοχή, το ψυχωμένο παιχνίδι βοηθούσαν πολύ.

Αν κάνεις το 1-0 πρώτος, οι αντίπαλοι σχεδόν πάντα ανοίγονται και στις αντεπιθέσεις είσαι ακόμα καλύτερος με εξτρέμ σβέλτα και εγκεφαλικούς μέσους που ξέρουν να σημαδεύουν τον συμπαίκτη πάνω στο τρέξιμό του.

Το πλάνο υπάρχει, είναι δοκιμασμένο την σεζόν 21-22, μένει να ακολουθηθεί και την χρονιά 2023-24 από ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News