Παναθηναϊκός: Αύξησε την αξία του κατά 8,1 εκατ. ευρώ

Βαθμολογία: Ξεμακραίνει ο μόνος πρώτος Παναθηναϊκός!

Μεγάλο άλμα στο… χρηματιστήριο έκανε ο Παναθηναϊκός.

Το newspao.gr ανέλυσε τις προηγούμενες ώρες τις αλλαγές στις χρηματιστηριακές αξίες των παικτών του Παναθηναϊκού ενόψει της ερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου.

Έξι παίκτες του Τριφυλλιού σημείωσαν άνοδο στις τελευταίες τους εμφανίσεις με τα πράσινα, ενώ δέκα πτώση ανάμεσά τους και κάποιες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού (και του χειμώνα).

Το καλοκαίρι του 2022 και τον χειμώνα του 2023 ήρθαν στο σύλλογο οι Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ και Πούχατς, οι οποίοι όλοι γνώρισαν μείωση στο market value.

Οι διασωθέντες είναι οι Μαντσίνι και Τσέριν, οι οποίοι είδαν τις μετοχές τους να αυξάνονται.

Τη σημαντικότερη αύξηση γνώρισε ο Ιωαννίδης (+1 εκατ. ευρώ), ενώ τις σημαντικότερες μειώσεις οι Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Μάγκνουσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ως ομάδα συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε τεράστια αύξηση. Η αξία του ΡΌΣΤΕΡ… ανέβηκε κατά 8,1 εκ. ευρώ, ενώ τον ακολούθησε ο Άρης με 2,88 εκ.

Η ΑΕΚ ουσιαστικά κράτησε ίδια την αξία του ρόστερ της, ενώ μεγάλη ποσοστιαία άνοδο σημείωσαν ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ Γιάννινα κι η Λαμία. Εντυπωσιακή ήταν η μείωση της αξίας του ρόστερ του Ολυμπιακού κατά 33,35 εκ.

Δείτε την χρηματιστηριακή αξία των ρόστερ με την οποία μπήκαν στο πρωτάθλημα, την αξία με την οποία ολοκλήρωσαν τη σεζόν και τη διαφορά που σημειώθηκε σε αυτά (πηγή Novasports):

Παναθηναϊκός: Αύξησε την αξία του κατά 8,1 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Αύξησε την αξία του κατά 8,1 εκατ. ευρώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News