Παναθηναϊκός: Μεταγραφή με αδιευκρίνιστο ταβάνι

Παναθηναϊκός: Η έκπληξη με Κουρμπέλη

Αυτό που έκανε τον Ντανιέλ Μαντσίνι να ξεχωρίσει στα λίγα παιχνίδια που έπαιξε με την πράσινη φανέλα είναι οι αποφάσεις που παίρνει ειδικά με την μπάλα στα πόδια.

Με μεγάλο ποσοστό ευστοχίας σε πάσες/μακρινές μεταβιβάσεις, ο Αργεντινός είναι ένας εξτρέμ που θα διασφαλίσει την καλή κυκλοφορία με μικρές και κοντινές εναλλαγές, εκείνος που θα δώσει το τόπι και θα κάνει αμέσως κάθετη ή διαγώνια κίνηση για να δημιουργήσει υπεραριθμίες και αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα.

Δεν είναι οργανωτής, δεν είναι playmaker, αλλά ένα ουσιαστικό ”σκαλοπάτι” προς το αντίπαλο τέρμα που διαθέτει ξεπέταγμα, καλά τελειώματα και δείχνει ότι…μόλις τώρα άρχισε.

Η συνύπαρξή του την επόμενη σεζόν με τον Αϊτόρ μπορεί να προσφέρει γκολ και θέαμα στον Παναθηναϊκό.

Ο άριστος χειρισμός μπάλας και τα εξαιρετικά πρώτα του κοντρόλ βοηθούν τον νοτιοαμερικάνο να διαχειρίζεται εύκολα την πίεση των αντιπάλων και να βρίσκει σχεδόν πάντα τη σωστή επιλογή είτε για να σουτάρει, είτε για να πασάρει, είτε για να φύγει στον χώρο.

Ξέρει πότε και που θα μοιράσει, πότε θα ντριμπλάρει, έχει καλές τοποθετήσεις και γενικά εμφανίζει την εικόνα ενός έξυπνου ποδοσφαιριστή. Το κυριότερο είναι ότι διαθέτει αδιευκρίνιστο ταβάνι.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News