Παναθηναϊκός: Οριστικές εξελίξεις με Λινγκρ εντός της επόμενης εβδομάδας

Παναθηναϊκός: Στα σκαριά πρόταση 3 εκατ. ευρώ για Λινγκρ!

Οι «πράσινοι» θα κάνουν οικονομική υπέρβαση για να «κλείσουν» τον Τσέχο παικταρά.

Ο Τριπσόφσκι άναψε «φωτιές» με τις δηλώσεις του για τον Λινγκρ που στο τελευταίο ματς χάρισε σπουδαίο τρίποντο στην Σλάβια Πράγας.

Πιθανών, να ήθελε να πει περισσότερα για τον παίκτη αλλά η συνθήκη να μην του το επιτρέπει, γιατί το πρωτάθλημα της Τσεχίας ολοκληρώνεται για την Σλάβια σε δυο μέρες από σήμερα (το Σάββατο κόντρα στην Σλοβάτσκο).

Γίνεται αυτονόητο – και με τον Παναθηναϊκό να βιάζεται για ενίσχυση – πως από την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνουν οι τελικές επαφές μεταξύ των δύο ομάδων για τη μεταγραφή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στις επόμενες δέκα μέρες θα ξέρουν όλοι αν θα γίνει πραγματικότητα η μετακίνηση του Λινγκρ στην Αθήνα.

Συνεπώς, δεν θα αργήσουν να «σκάσουν» και οι οριστικές εξελίξεις πάνω στο φλέγον ζήτημα με το Τριφύλλι να προσπαθεί να κλείσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Τρπισόφσκι σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα πολύ να μείνει σςτη Σλάβια, αλλά έχει ήδη προσφέρει πολλές υπηρεσίες εδώ, είναι μαζί μας για πάνω από τρία χρόνια.

Πάντα έδινε και δίνει το καλύτερο για τη Σλάβια, συνεπώς κάποιοι παίκτες όπως ο Όντρεϊ αξίζουν περισσότερο μια μεταγραφή από κάποιους άλλους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν από τον σύλλογο, μπορούν να συνδέσουν ολόκληρη την καριέρα τους με τη Σλάβια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News