Το κασέ του Πρεσιάδο που θέλει ο Παναθηναϊκός

Το κασέ του Πρεσιάδο που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί (και) για δεξιό μπακ στην καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο, με προοπτική να πάρει φανέλα βασικού και να γίνει μία συνολική αναβάθμιση στη δεξιά πλευράς της «πράσινης» άμυνας.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις απ’ την ευρωπαϊκή αγορά κι ένας απ’ τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει είναι ο Άνχελο Πρεσιάδο της Γκενκ, τον οποίο είχε παρακολουθήσει μέλος του Παναθηναϊκού σε προ λίγων εβδομάδων μεταγραφικό ταξίδι στο Βέλγιο.

Υπενθυμίζεται ότι newspao.gr είχε αναφέρει από τον Απρίλιο ότι οι πράσινοι έχουν ξεχωρίσει τον Πρεσιάδο.

Ο 25χρονος δεξιός μπακ (26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τη βελγική ομάδα) μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου (έχει οψιόν για συν δύο χρόνια, αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει κι ο ίδιος) κι ο Παναθηναϊκός τον παρακολουθεί με προσοχή εδώ κι αρκετό καιρό.

Αναφορικά με το κασέ του, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό έφτανε τις 350.000 ευρώ, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να ανέβει, καθώς προέρχεται από εξαιρετική χρονιά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News