Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξεχώρισαν δύο για τα δεξιά

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξεχώρισαν δύο για τα δεξιά

Η ενίσχυση της δεξιάς πλευράς έχει τεθεί σε προτεραιότητα από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Κατά την έναρξη μιας περιόδου ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκινάει πάντοτε από την άμυνα και στη συνέχεια ανεβαίνει προς τα πάνω στην επίθεση, ενώ σκανάρει πρώτα την εγχώρια διοργάνωση της Superleague.

Το καλοκαίρι του 2021 έφερε πρώτη μεταγραφή τον Κώτσιρα, το καλοκαίρι του 2022 τον Λοντίγκιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, από τον προπονητή του Παναθηναϊκού υπάρχει θετικό report για δυο ποδοσφαιριστές , τους Άνχελο Πρεσιάδο και Φλορέντ Χαντεργκιονάι.

Ο πρώτος κατάγεται από το Εκουαδόρ (29 συμμετοχές με την εθνική ομάδα), μετακινήθηκε από την Ιντεπεντιέντε στην Γκένκ και σημείωσε ανοδική πορεία (από τα 3 εκατ. ευρώ στα 4 market value). Στην Jupiler League έχει 21 συμμετοχές για 1 ασίστ.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Χαντεργκιονάι, ενός παίκτης που είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με ρεπορτάζ.

Ο Κοσοβάρος (25 συμμετοχές, 1 γκολ με την εθνική ομάδα) έχει μπει στο στόχαστρο κι άλλων ευρωπαϊκών κλαμπ, ενώ η Κασίμπασα στην οποία ανήκει , έχει οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2025.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News