Λουίς Μάριο: «Ο Τετέ θα μπορούσε να αγωνιστεί ως μέσος στην Γκρέμιο»

Ο Λουίς Μάριο σχολίασε το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ματέους Τετέ στην Γκρέμιο.

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ και η... ανατριχίλα

Αναλυτικά όσα είπε στο Os Donos da Bola:

«Δεν θα ήταν κακό να παίξει ως μέσος. Ένας μέσος χρειάζεται μυαλό και δεν είναι ηλίθιος όταν παίζει, εκτός από τη δύναμη, την οποία διαθέτει, και την τεχνική ποιότητα. Φυσικά, τον προτιμούμε στην πτέρυγα. Όμως ο Τέτε μπορεί να παίξει και εκεί», δήλωσε ο Λουίς Μάριο.

Στη διάρκεια της συζήτησης, επισημάνθηκε ότι η πιθανή άφιξη του Τετέ θα μπορούσε να αποτρέψει την Γκρέμιο από το να χρειαστεί να αποκτήσει δύο παίκτες:

«Ο Τετέ θα μπορούσε να κάνει την Γκρέμιο να αποφύγει την υπογραφή ενός ακόμη παίκτη. Γιατί αν η Γκρέμιο θέλει έναν μέσο και έναν δεξιό εξτρέμ, και εκείνος μπορεί να παίζει και τους δύο ρόλους, η ομάδα δεν χρειάζεται δύο, ειδικά με τους τρέχοντες οικονομικούς της περιορισμούς», τονίστηκε.

Ο Τέτε, προερχόμενος από το σύστημα ακαδημιών της Γκρέμιο, ο οποίος είχε προηγουμένως προπονητή τον Λουίς Κάστρο-νυν προπονητή της ομάδας- στην Ουκρανία, πουλήθηκε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ το 2019 χωρίς να έχει παίξει ποτέ για την επαγγελματική ομάδα της Γκρέμιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr