Χελάκης: «Ο Αλαφούζος θεωρεί ότι έβγαλε την υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟ»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει την παρέμβαση του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Σε δικό του προστατευμένο περιβάλλον βγήκε ο Γ.Αλαφούζος κι έκανε καταγγελίες για το πρωτάθλημα. Καθαρά και ξάστερα, είπε ότι το πρωτάθλημα πήγε στην ΑΕΚ από μεθοδεύσεις και στημένες διαιτησίες. Είπε μάλιστα ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ό,τι ήταν να πει, το είπε και ίσως να θεωρεί ότι έβγαλε την υποχρέωση που είχε απέναντι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Το πρώτο ερώτημα είναι γιατί τα είπε κατόπιν εορτής και όχι την ώρα που όλα αυτά συνέβαιναν.

Τώρα, ο καθένας μπορεί να του λέει ότι τα είπε αφού η ομάδα του έχασε το πρωτάθλημα κι ότι όσο ήταν μέσα στη διεκδίκηση περίπου σιωπούσε.

Το δεύτερο είναι πως δεν κινήθηκε θεσμικά. Δεν τα είπε ούτε στη Σούπερ Λίγκα, ούτε φυσικά στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ. Δεν πήγε στον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού.

Κι ας μην μας πει κανείς ότι δεν έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας με τα στελέχη της κυβέρνησης. Επειδή οι καταγγελίες του μπορεί να έγιναν κατόπιν εορτής, αλλά είναι σοβαρές, θα μπορούσε να τις τυλίξει σε δύο κόλες χαρτί και να αποτελέσουν μηνυτήρια αναφορά ώστε να κινηθεί κάποιος εισαγγελέας.

Σε κάθε περίπτωση ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού είπε όσα λένε τον τελευταίο καιρό οι οπαδοί της ομάδας. Είναι έντιμο απ’ την πλευρά του να αναγνωρίζει ότι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα κι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, αλλά πολύ αργά για να προστατέψει την ομάδα του και να αλλάξει την κατάσταση.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News