Αϊτόρ: «Σκληρή σεζόν για εμάς, συγχαρητήρια στην ΑΕΚ - Για μένα δεν έχει διακοπές»

Επέστρεψε στη Λεωφόρο ο Αϊτόρ! (vid)

Δηλώσεις για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και όχι μόνο, παραχώρησε ο Αϊτόρ μετά το Παναθηναϊκός-Αρης 1-1.

Πιο συγκεκριμλενα ανέφερε:

«Σκληρή σεζόν για εμάς με τον τρόπο που τελείωσε, αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοιγια την ομάδα και τον κόσμο. Για όσα κάναμε, επειδή τα δώσαμε όλα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Την επόμενη χρονιά να επιστρέψουμε να διορθώσουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια που κάναμε λάθος φέτος. Μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές.

Είναι καλή η σεζόν γιατί προσπαθήσαμε πολύ. Με αυτόν τον κόσμο έινια λες και παίζουμε με έναν παραπάνω παίκτη. Θα τους χρειαστούμε το καλοκαίρι στα προκριματικά, όπως και του χρόνου στο πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να επιστρέψουμε του χρόνου πιο δυνατοί.

Θέλουμε τα πάντα! Δείξαμε για τι είμαστε ικανοί, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και περισσότερο από φέτος γιατί δεν ήταν αρκετό. Παίζουμε στον Παναθηναϊκό, πρέπει να έχουμε την νοοτροπία ότι πάμε για όλα!

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, ήταν καλύτεροι στο τέλος και πάλι συγχαρητήρια. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να τους κερδίσουμε, γιατί αυτό θέλουμε.

Είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν, συμμετείχα στην προπόνηση τις τελευταίες και νιώθω πολύ καλά. Για μένα δεν έχει διακοπές, θα συνεχίσω να δουλεύω και το καλοκαίρι! Ετοιμάζομαι για να επιστρέψω πιο δυνατος και θα το κάνω! Θέλω να παίξω ακόμα καλύτερα από τη φετινή χρονιά γιατί πιστεύω ότι μπορώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα στο να βάζει γκολ.

Η πρώτη μου χρονιά εδώ ήταν τον καιρό του κορονοϊού, οπότε τώρα το να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο είναι απίστευτο. Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και νιώθουμε μια ατμόσφαιρα που δεν έχουμε ζήσει πουθενά αλλού. Είμαι ευγνώμων για αυτούς, είναι ο παραπάνω παίκτης και αθ τους χρειαστούμε και του χρόνου!

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News