Παναθηναϊκός: «Συζήτηση και διαφορά με Παλάσιος, ενδιαφέρον απο Λ. Αμερική»

Ενδεκάδες Άρης-Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν οι δύο ομάδες

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σχολιάζει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Σεμπάστιαν Παλάσιος στον Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα Livesport αναφέρει:

«Σε παρόμοια θέση με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, που λήγει στις 31 Ιουνίου του 2024. Αρα, δεσμεύεται για άλλον ένα χρόνο.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και η πλευρά του Παλάσιος είχαν μία πρώτη επαφή πριν από λίγους μήνες για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους. Ήταν ένας γύρος συζητήσεων σε μία περίοδο που είχε εκδηλωθεί έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική και εκείνος ήθελε να μάθει τις σκέψεις της ομάδας για το μέλλον.

Τότε είχε διαπιστωθεί μία διόλου αμελητέα διαφορά στο οικονομικό και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνομιλήσουν ξανά. Εξυπακούεται ότι οι εκάστοτε περιστάσεις επηρεάζουν και τη διαπραγματευτική ισχύ που έχει το κάθε μέρος. Ο Παλάσιος προέρχεται από μία σεζόν που δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη του στην Ελλάδα.

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, ενώ η απόδοσή του ήταν γενικώς μέτρια. Ο «Τούκου» βοήθησε ελάχιστα στα πλέι οφ που έκριναν τον τίτλο και ο Παναθηναϊκός πήρε λίγα πράγματα από έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες του. Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και σίγουρα θα εμφανιστούν νέοι μνηστήρες για τον 31 χρόνο εξτρέμ.

Οπότε και η πλευρά του Αργεντινού θα θέσει στην ΠΑΕ το θέμα του νέου συμβολαίου, καθώς και τις απαιτήσεις του. Αναμφίβολα, οι φετινές επιδόσεις του Παλάσιος λειτουργούν ανασταλτικά για μεγάλα νούμερα. Σε ό,τι τον αφορά, ψάχνει ένα τελευταίο πλουσιοπάροχο deal προτού επιστρέψει στην πατρίδα του και προς αυτό θα κινηθεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News