Χελάκης: «Όποιος κερδίσει το ντέρμπι, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα»

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday» πως όποιος επικρατήσει στο αθηναϊκό ντέρμπι, τότε θα πανηγυρίσει και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» σ’ ένα ματς που θα κρίνει τον φετινό τίτλο της Super League, καθώς τα πάντα βρίσκονται πλέον σε πολύ λεπτές ισορροπίες.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Γιώργο Χελάκη, όποια ομάδα καταφέρει να επικρατήσει στο συγκεκριμένο ματς, τότε θα πάρει και τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην «Sportday»:

Ένα παιχνίδι, μία ολόκληρη χρονιά. Είναι εξαιρετικά πιθανό αυτός που θα κερδίσει απόψε το ντέρμπι να στεφθεί πρωταθλητής. Τα πράγματα ήρθα έτσι ώστε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την έδρα του Παναθηναϊκού, να κριθεί κατά πάσα πιθανότητα το πρωτάθλημα.

Υπό την έννοια αυτήν, οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν θεωρητικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, είναι τέτοιος ο τρόπος του παιχνιδιού τους, που ενδεχομένως το πλεονέκτημα να τους δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από αυτά που τους λύνει.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που δεν πιάνει τον αντίπαλο από τον λαιμό. Δεν κάνει δηλαδή αυτό που επιχειρεί να κάνει η ΑΕΚ είτε παίζει στην έδρα της, είτε παίζει εκτός. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς παίζει το ποδόσφαιρο του μέτρου.

Ένα ποδόσφαιρο σεταρισμένο, με στόχο να μην αιφνιδιαστεί, παρά να αιφνιδιάσει. Ο Αλμέιδα θα επιχειρήσει από την αρχή να παίξει επιθετικά, πρεσάροντας ανελέητα στο δεύτερο μισό του γηπέδου προς την περιοχή του Μπρινιόλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News