Βόμβα από Ιταλία για Μανδά: «Μόνο ο Παναθηναϊκός ικανοποιεί τη Λάτσιο»
Νέα δεδομένα από την Ιταλία βάζουν ξανά δυνατά τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι για την απόκτηση του Χρήστου Μανδά, με δημοσίευμα που κάνει λόγο για ξεκάθαρο προβάδισμα του «τριφυλλιού».
Όπως είχε αποκαλύψει τις προηγούμενες ημέρες η Corriere dello Sport, ο 24χρονος διεθνής τερματοφύλακας δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο και αναζητά ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Η αρχική αποτίμηση των «λατσιάλι» έφτανε τα 20 εκατ. ευρώ, ωστόσο πλέον το ποσό έχει πέσει αισθητά, ακόμη και κάτω από τα 10 εκατ..
Παρότι αρχικά το ιταλικό ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Μανδάς δεν «καιγόταν» για επιστροφή στην Ελλάδα, νεότερο δημοσίευμα της Il Messaggero αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με αυτό, ενδιαφέρον υπάρχει από Βερόνα και Τορίνο, όμως καμία από τις δύο δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Λάτσιο.
Αντίθετα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να ικανοποιήσει πλήρως τους Ιταλούς, τόσο σε επίπεδο transfer fee όσο και συνολικού πακέτου. Αυτό φέρνει τους «πράσινους» σε θέση ισχύος, εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν αποφασιστικά για τον Έλληνα πορτιέρε ενόψει Ιανουαρίου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ουρμπόνας: «Αυτά σκέφτεται ο Γκριγκόνις για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό»
- Μίχος: «Το τεράστιο ποσό-δώρο Αλαφούζου σε Παπαδημητρίου στην απόλυση»
- Παναθηναϊκός: Τελευταίο ματς αξιολόγησης, ο Μπενίτεθ αποφασίζει για «σκούπα»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Ο Γιαννακόπουλος στη Βέροια με ελικόπτερο – Προσγειώθηκε στο γήπεδο Μακροχωρίου (vid)