Ρότσα: «Όλοι στον ΠΑΟ με τον Γιοβάνοβιτς πρώτο, εργάζονται σκληρά για τον τίτλο»

Ρότσα: «Τόσο καλό διάβασμα παιχνιδιού μόνο ο Κυράστας και ο Ουζουνίδης»

Ο άλλοτε παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα μίλησε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΠΑΡΟΝ:

«Η δουλειά που γίνεται εδώ και δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό αποτελεί την καλύτερη εξήγηση για την ανθεκτικότητά του και για το γεγονός ότι ξεπέρασε γρήγορα την «κοιλιά» του Ιανουαρίου.

Ο προπονητής είναι σοβαρός, έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και όλα κυλούν όπως πρέπει, ασχέτως των κακών αποτελεσμάτων, που θα έρχονταν κάποια στιγμή.

Το σημαντικό είναι ότι το διάστημα αυτό μοιάζει να ξεπεράστηκε οριστικά και πια όλοι, με τον Γιοβάνοβιτς πρώτο, εργάζονται σκληρά για τον τίτλο.

Φυσικά, δεν έχει κριθεί ακόμη κάτι. Ο Ολυμπιακός έχει γίνει πολύ επικίνδυνος και, μετά το προβληματικό του ξεκίνημα, μπήκε και πάλι δυνατά στη διεκδίκηση πρωταθλήματος.

Και με την ποιότητα που διαθέτει είναι βέβαιο ότι θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του μέχρι το τέλος.

Η ΑΕΚ εμφανίζει μικρή κάμψη, αλλά ο Αλμέιδα είναι δυνατός προπονητής και είμαι βέβαιος ότι γρήγορα θα βελτιωθεί η κατάσταση, ενώ ο ΠΑΟΚ, με το μείγμα νέων και παλαιότερων ποδοσφαιριστών, αποτελεί ενδιαφέρον πείραμα, που δεν αποκλείεται στο φινάλε να δικαιώσει τους διοικούντες του.

Γενικότερα παρακολουθούμε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο και ενδιαφέρον πρωτάθλημα, όπου σε κάθε αγωνιστική τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Το μόνο που θα ήθελα είναι να σταματήσει μια και καλή η κουβέντα που έχει ανοίξει για τη διαιτησία και να ασχολούμαστε, αν γίνεται, μόνο με το ποδόσφαιρο. Ξέρω, δεν είναι εύκολο, αλλά δεν πρόκειται να βγάλει και πουθενά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News