Μπουρούσης: «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετική άμυνα - MVP ο Σορτς!» (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε θέση για τα όσα έδειξε ο Παναθηναϊκός Aktor στο Game 1 με τη Βαλένθια.
Αναλυτικά στο Euroleague by Night:
«Σε κάποιες φάσεις εγώ είμαι κολλημένος, όπως με την τάπα (σ.σ το φάουλ στον Κέντρικ Ναν). Έχω χάσει σημαντικά παιχνίδια.
Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι μπορεί να παίξει σε χαμηλό τέμπο. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα, έβγαλε τη Βαλένθια εκτός ρυθμού.
Ο Παναθηναϊκός δεν αγχώθηκε, στις κρίσιμες στιγμές βγήκε ο Σορτς μπροστά. Αυτό δεν είχε γίνει στη σεζόν. Έγινε ένα break, πρέπει να είναι στη συνέχεια, πιο σοβαρός.
Ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι η Βαλένθια δεν θα πάει στο Final 4. Από κει και πέρα, δεν είναι μια αμελητέα ομάδα. Η Βαλένθια ήταν κακή, επειδή ο Παναθηναϊκός ήταν καλός. Πιστεύω να μην επαναπαυτεί.
Μακάρι να κερδίσει και την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός. Ήταν σα να κέρδισε σήμερα το πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να είναι σοβαρός στο ΟΑΚΑ.
Ο Παναθηναϊκός κακά τα ψέματα, έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο. Με όλη τη χρονιά που δεν ήταν καλός.
Σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν με ένα μειονέκτημα στα γκαρντ. Ο Σορτς έδειξε σήμερα, ότι είναι έτοιμος για να βγει μπροστά. Πήρε επιθέσεις και τις έβαλε. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ο MVP του αγώνα.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»