Παναθηναϊκός: Πρέπει να προσέξει με Παλάσιος

Παναθηναϊκός: «Βγήκε» η απόφαση από το... πουθενά για Παλάσιος

Μπορεί ο Παλάσιος να μην πραγματοποιεί το ίδια καλή σεζόν σε σχέση με πέρσι όμως συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους πυλώνες αυτής της ομάδας.

Ο Αργεντίνος πέρασε ένα μεγάλο ντεφορμάρισμα ( όπως και όλη η ομάδα) και στα τελευταία παιχνίδια έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Στόχος είναι να βρεθεί στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στους επόμενους αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το φετινό πρωτάθλημα.

Όμως στη εποχή Γιοβάνοβιτς όλα γίνονται με γνώμονα το μέλλον καθώς το δημιούργημα του Σέρβου δεν μία.. φωτοβολίδα αλλά υπάρχει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια.

Στο πλάνο αυτό απαιτείται η ανανέωση όλων των πρωτοκλασάτων παικτών, κάτι που έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ενώ εκκρεμούν μερικές υποθέσεις ακόμα.

Μία από αυτές είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ο οποίος έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και του χρόνου το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Και είναι δεδομένο ότι αρκετές ομάδες ειδικά από την Λατινική Αμερική θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν καθώς έχει εξαιρετικό όνομα σε εκείνες τις χώρες.

Απόδειξη αποτελούν οι φήμες κατά καιρούς από διάφορες ομάδες όπως για παράδειγμα η Κόλο Κόλο.

Έτσι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να πρέπει να βιαστούν και να κάτσουν στο τραπέζι με τον Αργεντινό με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σε διαφορετική περίπτωση, οι μνηστήρες θα είναι πολλοί….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News