Παναθηναϊκός: Επίσημο ένα ακόμη sold out στη Λεωφόρο

«Καμπάνα» στον Παναθηναϊκό για το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Βόλο (2/4, 18:00) για την δεύτερη αγωνιστική της Super League έχοντας τρομερή συμπαράσταση από τους φίλους της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΠΑΕ τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Βολιώτες έκαναν φτερά και το γήπεδο θα είναι γεμάτο.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αγωνιστούν για ακόμη ένα ματς με γεμάτη Λεωφόρο, γεγονός που τη φετινή σεζόν έχει γίνει αγαπημένη συνήθεια καθώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού στέκεται δίπλα στην ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Βόλο εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News