Παναθηναϊκός: "Φωτιά" οι παίκτες στα αποδυτήρια, πείσμωσαν ακόμη περισσότερο

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0: Τα highlights της σφαγής και των ευκαιριών

Η αντιμετώπιση που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους πράσινους.

Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού (0-0) με την ΑΕΚ, ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο βαθμός σε μια δύσκολη έδρα, παρά την ξεκάθαρη διαιτητική αδικία εις βάρος της σε μια σειρά από φάσεις, έδειξε ότι το «τριφύλλι» έχει αποκτήσει ξανά τον χαρακτήρα και το μέταλλο που τη διέκρινε στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής σεζόν.

Οι «πράσινοι» παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας και αγνοούν την ήττα από τις 30 Ιανουαρίου και το 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Από τότε ο Παναθηναϊκός μετράει 5 νίκες και δυο ισοπαλίες 0-0 μακριά από την έδρα του, αυτή με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το διάστημα, το τριφύλλι έχει σκοράρει συνολικά δέκα φορές και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (!) από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πλέον οι πράσινοι αναμένεται να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στη διακοπή, με ακόμη μεγαλύτερη ορμή για τον τίτλο εξαιτίας των τραγελαφικων που συνέβησαν με την ΑΕΚ.

Οι πράσινοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αποδυτήρια μετά το ματς τα όσα απίστευτα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν απ τον Μαυροβούνιο ρέφερι και το VAR τονίζοντας πως θα πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατοί κι αποφασισμένοι στη συνέχεια.

Ο δε Γιοβάνοβιτς αφού ηρέμησε τους πάντες τους έδωσε διήμερο ρεπό για να καθαρίσουν το μυαλό τους, σύμφωνα με τη SportDay.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News