Ντέμης: «Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός - Τα περισσότερα σφυρίχτηκαν εις βάρος του!» (vid)

Ντέμης: «Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός - Τα περισσότερα σφυρίχτηκαν εις βάρος του!» (vid)

O Nτέμης Νικολαΐδης σχολίασε στην εκπομπή Monday FC των καναλιών Novasports τη διαιτησία του Μαυροβούνιου Νταμπάνοβιτς στο Αθηναϊκό ντέρμπι και στα λάθη που έγιναν στο ματς της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά:

«Πολύ κακή η διαιτησία, αν ήταν Έλληνας διαιτητής θα τον είχαν διαγράψει. O ξένος θα πρέπει να είναι καλύτερος από τον Έλληνα, αλλιώς γιατί να μην υποστηριχτεί ο Έλληνας;

Μπορεί και τα λάθη του να ήταν πιο πολλά από τις σωστές αποφάσεις. Να πληρώσουμε παραπάνω και να φέρουμε τους καλύτερους», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για το αγωνιστικό σκέλος: «Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός, δεν άφησε την ΑΕΚ να παίξει καλά. Ο Αλμέιδα έχει κάνει χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ. Καθόμαστε απέξω και κάνουμε κριτική.

Καμιά φορά εις βάρος της ομάδας ο Αλμέιδα θέλει να δικαιώνει παίκτες επειδή τον έχουν στηρίξει. Βγαίνει υπέρ του αυτό. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει όμως και ο αντίπαλος που έχει πολύ καλό προπονητή.»

Για τα διαιτητικά: «Όπως είπε ο Γιοβάνοβιτς, η διαιτησία πρέπει να είναι πιο υψηλού επιπέδου. Ο Αλμέιδα είπε για το VAR στην τελευταία φάση. Για τη φάση Άμραμπατ – Μπρινιόλι δε γίνεται να πηγαίνει να σταματάει με το χέρι την μπάλα. Πώς δε γίνεται να τον απέβαλε!

Και στο τάκλιν θα μπορούσε να του βγάλει δεύτερη κίτρινη. Δικαίως διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για τη διαιτησία, τα περισσότερα σφυρίχτηκαν εις βάρος του. Θα ήθελα τις δύο ομάδες να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Διαφωνώ με το πέναλτι στο χέρι του Χατζισαφί. Ο Κουρμπέλης επηρεάζει τον Χατζισαφί και η μπάλα έρχεται από συμπαίκτη του. Η μπάλα πάει άουτ, δεν έχει λόγο να βάλει το χέρι.

Για την τελευταία φάση, ο κανονισμός προτρέπει τους διαιτητές όταν μια φάση κρίνει αποτέλεσμα, να πηγαίνει ο διαιτητής στο VAR και να παίρνει ο ίδιος την απόφαση. Ψάχνω να βρω καμμια δικαιολογία. Και εύκολα το σφύριξε και εύκολα το πήρε πίσω. Δεν υπάρχει πέναλτι, την μπάλα την βρίσκει πρώτα ο Παλάσιος.»

https://www.novasports.gr/web-tv/sport/podosfairo/event/monday-football-club/video/12806013/ntemis-poly-kaki-i-diaitisia-tou-ntampanovits-an-itan-ellinas-tha-eixe-diagrafei-vid/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News