Από τον Μπουκέ... στον Νταμπάνοβιτς, πόσα «κουβαλάει» μέσα του ο Ιβάν! (vid)

Από τον Μπουκέ... στον Νταμπάνοβιτς, πόσα «κουβαλάει» μέσα του ο Ιβάν! (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού πραγματικά ήταν σκασμένος στις χθεσινές δηλώσεις του…

Πόσα θα ήθελε να πει ο προπονητής του Παναθηναϊκού και δεν είπε. Πόσο το… πολέμησε μέσα του για να καταλήξει στο «η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα!».

Όχι, δεν το κάνει για τις εντυπώσεις, αλλά για να βάλει «τέλος» στην τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την τοξικότητα που – πέρα από τους χαμηλού επιπέδου διαιτητές – διασπείρουν όλοι όσοι έχουν δημόσιο λόγο και κάνουν το άσπρο μαύρο και ενθαρρύνουν την ύπαρξη μελλοντικών περιστατικών βίας στα γήπεδα.

Ο Γιοβάνοβιτς είναι σήμερα ο πιο ηθικός άνθρωπος του ποδοσφαίρου μας, το απέδειξε και στο «Καραϊσκάκης», όταν απάντησε ευγενικά και με την πρέπουσα πυγμή σε προκλητική ερώτηση δημοσιογράφου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος – που πρέπει να παραμείνει στο σύλλογο εφ όρου ζωής – δε βγάζει κακία, δεν πετάει σπόντες, δεν φωνάζει, δεν παραπονιέται στις κάμερες, δεν ασκεί βρωμερή πολιτική και πώς του το ανταποδίδει το ποδόσφαιρο;

Ένας Μπουκέ τον απέκλεισε από την Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, ένας Νταμπάνοβιτς, χθες, παραλίγο να τον ρίξει από την κορυφή. Απλά και λιτά ανέφερε πως «χρειαζόμαστε υψηλότερου επιπέδου διαιτητές», αλλά όπως συνέχισε: «αυτό είναι το πιο απλό που θα μπορούσα να πω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News